U POREČU

Konobar i vlasnik lokala potukli se s gostima

23.03.2011 u 16:02

Bionic
Reading

Porečka policija kazneno je prijavila vlasnika i konobara porečkog ugostiteljskog objekta zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda u tuči s gostima

Naime, kako je utvrdila istraga, incident se zbio u ponedjeljak oko 21.30 sati, kada su u ugostiteljski lokal u ulici Rade Končara u Poreču došli su 36-godišnjak iz Funtane i 30-godišnjak iz Vrsara. Nakon što su naručili hranu, gosti su počeli galamiti i vrijeđati 42-godišnjeg vlasnika lokala s područja općine Tar - Vabriga, koji je potom izašao s njima van objekta, gdje je nakon kraće prepirke i udario šakom u glavu 36-godišnjaka iz Funtane.

U sukob se ubrzo uključio i 21-godišnji konobar iz Vinkovaca, kojeg se pak tereti da je zadao udarac šakom u glavu obojici gostiju! Nakon svega, vlasnik i konobar mirno su se vratili u ugostiteljski lokal.

No, liječničkim pregledom utvrđeno je da je Funtanjanin zadobio teške, a Vrsaranin lakše tjelesne ozljede. Obojici 'gostiju' slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog kršenja javnog reda i mira, dok su vlasnik i konobar zaradili kaznene prijave.