Crna kronika POTJERA U KONAVLIMA

Motorom udarili policajca, pa pali s dva kilograma trave

Na predjelu Lukov dol u Konavlima policijski službenici sinoć su uočili trojicu mladića na mopedu i motociklu, starosti 23, 20 i 17 godina, s područja Dubrovnika, kako ilegalno prelaze državnu granicu iz pravca BiH

Nakon što su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario u jednog policijskog službenika, nastavio s vožnjom prema drugom policijskom službeniku, koji je pucao u zrak kao znak upozorenja. Potom je zajedno sa 17-godišnjim putnikom na motociklu nastavio s vožnjom, pri čemu su udarili u zaustavljeno policijsko vozilo i pali na tlo zajedno s torbom u kojoj su se nalazila dva paketa s ukupno dva kilograma opojne droge marihuane.

23-godišnjak koji je upravljao mopedom i bio prethodnica dvojici mladića na motociklu se dao u bijeg, ali je ubrzo uhićen i doveden zajedno s drugom dvojicom u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Trojici uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga trojica mladića će tijekom dana uz kaznenu prijavu biti dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još