RAZBOJNIŠTVO U KAŠINI

Jureći za pljačkašima policajci završili u jarku

10.03.2011 u 07:38

Bionic
Reading

U potjeri za dvojicom razbojnika koji su jutros opljačkali poštu u Kašini policijsko vozilo sletjelo je u odvodni kanal, pri čemu je jedan policajac lakše ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji

Dvojica nepoznatih razbojnika s motociklističkim kacigama na glavi dovezla su se oko 6,15 sati na motociklu do pošte u Ulici I. Mažuranića i opljačkali poštanski kombi. Jedan od poštara bio je u kombiju, a drugome je pljačkaš uz prijetnju pištoljem uzeo vreće s novcem i sjeo na motocikl iza suučesnika, nakon čega su pobjegli. Ubrzo su odbacili motocikl i bijeg nastavili osobnim automobilom.

Na cesti između Soblinca i Sesveta policajac iz ophodnje koja se tamo našla izašao je na cestu i pokušao zaustaviti pljačkaše, no oni su nastavili vožnju. Ubrzo je stigla i druga ophodnja koja je pokušala prepriječiti put bjeguncima, no pljačkaši su svojim automobilom udarili u policijski automobil i izgurali ga s ceste te pobjegli. Policijski automobil sletio je u odvodni kanal, pri čemu je jedan policajac lakše ozlijeđen.

Potraga za razbojnicima se nastavlja. Još se ne zna s koliko novca su pobjegli.