Crna kronika PREMLAĆIVANJE NA BAČVICAMA

Pritvoren 16-godišnjak sa 40 kaznenih prijava!

Splitska policija uspjela je pronaći dvojicu mladića koji su u noći sa subote na nedjelju na Bačvicama brutalno pretukli 17-godišnjeg A. D. i pospremili ga u bolnicu sa slomljenom lubanjom i nagnječenjem mozga: zahvaljujući očevicima, dva dana kasnije došli su do 20-godišnjeg V. P. i jednog 16-godišnjaka

Obojica su stari znanci policije, s impresivnim popisom prijava. Stariji mladić u evidenciji se vodi zbog nekoliko krađa, no šesnaestogodišnjak je apsolutni rekorder - na njegovo ime podneseno je čak 40 kaznenih prijava! Ima tu svega, od krađa i uništenja tuđih stvari do vrlo ozbiljnog nasilničkog ponašanja.

Subotnji incident, po izjavama svjedoka, dogodio se praktički bez povoda: napadnuti mladić krenuo je s prijateljima kupiti ćevape, ondje se porječkao s nasilničkim dvojcem, da bi nešto kasnije završio u bolnici s teškim ozljedama.

Činjenica da je mladić rođen 1995. godine već uspio prikupiti nekoliko desetaka prijava primorala je i istražnog suca Županijskog suda u Splitu da mu ipak odredi pritvor u trajanju od 30 dana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još