U PIŠKOROVCU

Krvavi obračun oca i sina zbog TV programa

03.03.2011 u 12:23

Bionic
Reading

Prepirku oko praćenja televizijskog programa 58-godišnji Međimurac pokušao je sa sinom riješiti nožem, nakon čega je uslijedio sukob koji je okončan teškom tjelesnom ozljedom i prijavama oba muškarca

Svađu oko praćenja televizijskog programa 58-godišnjak i njegov 29-godišnji sin započeli su u srijedu oko 18.50 sati u obiteljskoj kući u Piškorovcu. U jednom trenutku otac je uzeo nožem te je počeo mahati prema sinu, koji je dograbio metalne grablje te udario oca po ruci u kojoj je držao nož.

Tijekom tučnjave, otac je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, utvrđeno je na Odjelu hitne medicinske pomoći Čakovec gdje mi je pola sata nakon sukoba pružena liječnička pomoć. Uz to, kako su izvijestili iz PU međimurske, obavljeno je alkotestiranje sudionika tučnjave, a tom prilikom kod oca je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u količini od 0,99 g/kg, dok kod sina nije utvrđena prisutnost alkohola.

Usprkos tome, kao i tijeku događaja, međimurska policija je najavila da će protiv sina podnijeti kaznenu prijavu, a protiv oca optužni prijedlog čakovečkom Prekršajnom sudu.