Crna kronika U PULI

Oteo bivšu djevojku pa izazvao tešku nesreću

Županijsko državno odvjetništvo u Puli podiglo je optužnicu protiv Marija I. (21) zbog prošlogodišnje otmice bivše djevojke Tine S. (23)

Marija I. se tereti da je 8. ožujka 2010, bez znanja i odobrenja djevojke, ušao u njezin stan, iako je njihova ljubavna veza bila prekinuta. U namjeri da je prisili na nastavak te veze, prijetio je djevojci da će je ubiti ukoliko bude vikala i zvala policiju, rekavši da ima pištolj.

Ujedno, prijetio je da će ubiti svakoga tko dođe, pa i sebe. Među ostalim, kako navodi ODO, prijetio je i da će ih raznijeti bombom te da će isto učiniti ako ne bude s njom, tražeći da ostane u njezinom stanu do jutra.

Narednog jutra, djevojci je oduzeo ključeve njezinog vozila te je prisilio da s njim uđe u automobil. Krenuli su prema Rijeci, no doživjeli su tešku prometnu nesreću. Naime, vozeći prebrzo i bježeći pred policijom, nedaleko Rijeke otmičar je udario u kamion, pri čemu je zadobio teške ozljede. Hospitaliziran je u riječkom Kliničkom bolničkom centru, a Tina S. je nakon ukazane liječničke pomoći podnijela prijavu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još