OKRUTAN POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA

Pokušao se zapaliti jer nije primljen u komunu

28.02.2009 u 15:17

Bionic
Reading

Strašna i potresna slika mladića koji je u petak kasno popodne hitno dovezen u Opću bolnicu Dubrovnik s teškim opeklinama malo je koga ostavila ravnodušnim

Kako je riječ o pokušaju samoubojstva kakav se u Dubrovniku ne pamti, djelatnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske suzdržani su od otkrivanja detalja ove osobne i obiteljske tragedije.

Ono što je poznato i službeno jest to da je oko 18 sati u dubrovačku Opću bolnicu dovezen dvadesettrogodišnji mladić I. M. s teškim opeklinama nanesenim samozapaljivanjem.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da se nesretni I. M, koji je navodno imao određenih psihičkih poteškoća, u trenutku rastrojstva poprskao benzinom iz komercijalnog punjenja, inače namijenjenom punjenju upaljača te potom zapalio. Dvadesettrogodišnjak se navodno zbog ovisnosti o marihuani želio priključiti jednoj od komuna, no iz nepoznatih je razloga dobio odbijenicu.

Nesretni mladić u plamenu je zadobio opekline okarakterizirane kao teške tjelesne ozljede, i to 2. i 3. stupnja. U samozapaljivanju je najviše opečena mladićeva glava i srednji dio tijela.