ZABAVA I POL

U Domu kulture pijani i gosti i redari i organizator

21.02.2011 u 16:14

Bionic
Reading

U Domu kulture u Dramlju u nedjelju oko četiri sata vrag je odnio šalu, no netko je, srećom, pozvao policiju koja je utvrdila da su tamo gotovo svi pijani

Dojavljeno im je da je u ugostiteljskom objektu došlo do remećenja javnog reda u Domu kulture u Dramlju, u nedjelju oko četiri sata.

Najprije su pala četvorica domaćih mladića od 18 do 27 godina, koji su, utvrđeno je, u ugostiteljskom objektu u sklopu Doma kulture prevrtali stolice, ulazili iza šanka, sami se posluživali pićem, bacali konobarske tacne, bacali plastične čaše s pićem u konobarice te trgali slike sa zida.

Alkotestom im je utvrđeno od 1,34 do 2,08 promila alkohola u krvi. Protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

No to nije sve. Crikvenička policija je također utvrdila da je na javnom okupljanju od deset prijavljenih redara prisutno samo njih pet, od kojih su tri bila pijana.

A pijan je bio i organizator javnog okupljanja, 65-godišnjak iz Dramlja. Utvrđeno mu je 1,85 promila alkohola u krvi pa se prekršajno prijavljuje podnošenjem optužnog prijedloga.