Crna kronika OPASNI KANISTRI

Korozivni otpad u blizini pročistača u Dubravi?

  • Autor: tportal.hr
  • 20.2.2011 17:50:48
  • 20.2.2011 13:51:00

U blizini pročistača otpadnih voda u zagrebačkoj Dubravi pronađen je najvjerojatnije korozivni otpad prema mišljenju Inspekcije zaštite okoliša, a u međuvremenu opasan je otpad saniran, potvrdio je zagrebačkom Uredu za upravljanje u hitnim situacijama dežurni inspektor zaštite okoliša

Nedaleko pročistača otpadnih voda u Čulinečkoj ulici bb u zagrebačkoj Dubravi pronađeno je 30-ak PVC kanistara zasad nepoznatog sadržaja. No, prema mišljenju Inspekcije zaštite okoliša, u njima se najvjerojatnije nalazi korozivni otpad, poručili su iz zagrebačke policije. Nakon analize sadržaja kanistera bit će poznato više detalja.

Opasan otpad pronađen u Čulinečkoj bb je saniran, potvrdio je Uredu za upravljanje u hitnim situacijama dežurni inspektor zaštite okoliša. Na terenu je bila PU zagrebačka i inspektor zaštite okoliša, a Čistoća je odnijela bačve s otpadom. Ured za upravljanje u hitnim situacijama nije bio na terenu jer prema procjeni PU zagrebačke i Županijskog centra 112 to nije bilo potrebno u ovom slučaju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još