Crna kronika U SLAVONSKOM BRODU

Šestorica kradljivaca provaljivala u kuće, škole i vrtiće

Mikrovalne pećnice, glazbene linije, DVD playeri, laptopi, gitara i mnogi drugi vrijedni predmeti pronađeni su kod šestorice kradljivaca koji su provaljivali u obiteljske kuće, školu, vrtić, te ugostiteljski objekt na području Slavonskog Broda

Provalnici, od kojih najmlađi ima tek 16 godina, a trojica najstarijih 22 godine, provalničkim su se biznisom počeli baviti u prosincu prošle godine. Tijekom nepuna tri mjeseca počinili su pet teških krađa, oštetivši vlasnike ukradenih predmeta za preko 35 tisuća  kuna.

Policija im je ipak ušla u trag, te su kod njih pronađene ukradene mikrovalne pećnice, glazbene linije, DVD playeri, laptop, gitara i razni drugi predmeti koji su ukradeni iz škole, vrtića, kafića i dvije obiteljske kuće. Ukradeni predmeti bit će vraćeni vlasnicima.

Kriminalističko istraživanje nad šestoricom mladih kradljivaca, koji nisu od ranije poznati policiji, dovršeno je te protiv njih policija podnosi kaznene prijave zbog kaznenih djela teške krađe.

Danas se također nastavlja i kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojega se također sumnjiči za počinjenje više teških krađa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još