Crna kronika NEPOZNAT UZROK SMRTI

U Savi i Dravi pronađena muška trupla

Uz obalu Save pokraj Ivanić Grada jučer je pronađeno mrtvo tijelo nepoznata muškarca, koje je prevezeno u zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju, a i u Osijeku je jučer iz Drave izvučeno tijelo nepoznata muškarca te će se također uzrok smrti utvrditi obdukcijom.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je truplo nepoznata muškarca pronađeno jučer oko 10 sati u blizini Gregčevićeve ulici u naselju Lijevi Dubrovčak pokraj Ivanić Grada, sedam-osam metara od obale Save. U policiji kažu da je tijelo bilo jako dugo u vodi te da je u visokoj fazi 'saponifikacije', što otežava identifikaciju.

Vanjskim pregledom tijela policija nije našla vidljive tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt, no uzrok smrti bit će poznat tek nakon obdukcije.

Mrtvo tijelo u Dravi, kod tvrtke "Boras", zamijetila su jučer popodne dvojica ribolovaca te to prijavila policiji, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava. Mrtvo tijelo nepoznata muškarca izvučeno je iz rijeke te prevezeno u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu osječkoga Kliničkog bolničkog centra (KBC) kako bi se utvrdio uzrok smrti, izvijestila je policija.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još