PALI DILERI

Zaplijenjeni oružje, droga i novac

11.02.2011 u 14:49

Bionic
Reading

Veća količina vatrenog oružja, droge i novca oduzeta je jučer ispred jednog ugostiteljskog objekta u Đakovu od trojice osumnjičenih za udruživanje radi počinjenja kaznenog djela

Uhićeni 56-godišnji Osječanin dosad nije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela, dok su druga dvojica s područja Slavonskog Broda, tridesetogodišnjak i dvadesetogodišnjak, višestruki počinitelji kaznenih djela protiv imovine, života i tijela, izvijestio je načelnik Sektora kriminalističke policije PU osječko-baranjske, Josip Adrić.

Kod njih su pronađeni strojnica Ero s prigušivačem, automatski pištolj Škorpion, revolver kalibra 38 specijal, prepravljeni plinski pištolj i automatska puška AK 47 Rumunjka s ukupno 358 komada pripadajućeg streljiva.

Pregledom vozila, domova i osobnih stvari kod njih je pronađeno i 31,4 grama kokaina, 18 grama marihuane, pet tableta ekstazija, pet sjemenki indijske konoplje, jedna klasična drobilica te 171,3 grama kreatina koji služi za razrjeđivanje droge da bi se dobila veća količina za daljnju preprodaju. Oduzeto im je 3.200 eura i 830 kuna skrivenih u vozilu.