JAVILA SE NOVA ŽRTVA

Manijak ispipao ženu pred Namom u Ilici

26.02.2009 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon što je jučer Policijska uprava zagrebačka izvijestila javnost o seksualnom manijaku koji usred bijela dana napada žene u središtu metropole, javila se još jedna žrtva, 32-godišnjakinja

Ona je susret s muškarcem doživjela pred robnom kućom Nama u Ilici, 19. veljače oko 12 sati. Slučaj je prijavila 25. veljače, nakon što je shvatila da nije jedina žrtva, piše Večernji list.

Naime, četiri napadnute žene prijavile su bludnika policiji, a opisale su ga kao muškaraca starog između 20 i 35 godina, visokog između 175 i 185 centimetara, mršavije tjelesne građe, odjevenog u tamnu zimsku jaknu, plave traperice i tamniju vunenu kapu. Incidenti su se, doznaje Večernjak, dogodili u utorak između 10 i 13.30 sati, i to na četirima lokacijama.

Prva tri napada dogodila su se na Medveščaku, i to na Zakmardijevim stubama, u Ksaverskoj i Rockfellerovoj ulici, dok je posljednja žrtva napadnuta u 13.30 u Miramarskoj ulici. Prema navodima policije, bludnik je ženama prišao s leđa te ih potom dirao po prsima, stražnjici i tijelu izgovarajući prostote te zatim pobjegao.