GRAĐANI POMOGLI IDENTIFIKACIJI

Mrtvi mladić je 27-godišnji Riječanin

02.02.2011 u 13:24

Bionic
Reading

Policijska uprava primorsko-goranska uspjela je uz pomoć građana, a zahvaljujući objavljenom opisu i fotografiji nepoznatog mrtvog mladića na njihovim web stranicama, o čemu smo izvijestili, identificirati ga

Mladić je, naime, 13. siječnja pronađen obješen na balkonskim vratima u zapuštenom hotelu Panorama na adresi Pavlovac bb, između Opatije i Rijeke. Budući da kod sebe nije imao nikakvih dokumenata, nakon dvotjedne istrage, policija nije uspjela doznati o kome je riječ, pa je odlučila zatražiti pomoć građana u identifikaciji, objavivši uz detaljan opis i fotografiju leša uz upozorenje da je ona uznemirujućeg sadržaja. Iako je maksimalno obrađena kako bi bila što manje uznemirujuća, ipak je u javnosti izazvala negodovanje.

No, policija je ipak tako zaprimila korisna saznanja o dotada nepoznatom mladiću i identificirala ga.

‘Primili smo tijekom vikenda ukupno nekoliko desetaka poziva građana u svim Policijskim upravama u Hrvatskoj od kojih su dva bila u Rijeci. Zahvaljujući jednom od ta dva poziva, uspjeli smo, srećom, doznati o kome je točno riječ’, rekao nam je glasnogovornik PU primorsko-goranske Tomislav Veršić.

Radi se o, inače mirnom, 27-godišnjaku iz Rijeke koji si je vješanjem odlučio skončati život. Njegova ga je obitelj, s kojom nije bio u dobrim odnosima, na kraju identificirala.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje građanima na suradnji i iskazanom im povjerenju.