DANAK GOSPODARSKE KRIZE

Bankrotirao pa ubio bivšu ljubavnicu

25.02.2009 u 11:33

Bionic
Reading

D.R. iz srbijanskog Gruberevca ubio je u utorak svoju bivšu ljubavnicu s kojim ima kćer. Kao uzrok zločina spominje se gospodarska kriza uslijed koje je ubojica, koji je bio uspješan poslovni čovjek, bankrotirao. Zbog toga je izgubio živce i počeo piti tablete za smirenje

D. R. došao je u kafić kod svoje bivše ljubavnice. Ondje je, svjedoče susjedi, naručio kavu, a onda izvadio pištolj koji je ponio sa sobom i pucao u svoju bivšu, piše Press. Ubojica je odložio pištolj na stol i mirno dočekao policiju.

D. R. i ubijena žena već dulje vrijeme nisu bili u vezi, a prije zločina nije došlo do svađe. D. R. je vlasnik velike tvrtke i u cijelom kraju je bio poznat kao uspješan poslovni čovjek. Zbog globalne gospodarske krize poslovi su mu propali. Priča se da je izgubio živce te je počeo piti tablete za smirenje, ispričao je jedan od susjeda.

Ubijena M.P. živjela je u obiteljskoj kući s kćeri i roditeljima. Nitko od njezinih najbližih nije želio pričati o odnosu nje i njezina bivša ljubavnika te zašto je nju smatrao krivom zbog poslovnih gubitaka. D. R. je oženjen čovjek i otac troje sinova.