PRODAVAČI SMRTI

U Istri pala četiri dilera heroina

31.01.2011 u 15:07

Bionic
Reading

Zbog kaznenih djela iz domene zloupotrebe droga kriminalistički su istraženi R. K. (33) iz Buja i F. Ć. (29) iz Brtonigle, za koje je utvrđeno da su od srpnja 2010. godine do siječnja ove godine na području Brtonigle, Dajle, Karigadora i Novigrada višekratno prodavali heroin osobama s tih područja

Kako vele u PU istarskoj, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, obojica su uz kaznenu prijavu odvedena u Istražni centar.

Također, temeljem ranije prikupljenih saznanja u vezi s posjedovanjem i prodajom droge, kriminalistički su istraženi M. M. (28) iz Novigrada te njegova djevojka M. Đ. (26) iz Osijeka.

Pretragom njihovog stana u Novigradu pronađena su dva smotuljka prozirne folije sa sadržajem zelene biljne tvari nalik na konoplju, ukupne težine oko 9 grama, kao i dva mobitela.

Osim toga, utvrđeno je da su unatrag nekoliko mjeseci prodavali, a i davali na uživanje drogu osobama s područja Umaga, izvijestila je PU istarska. Protiv oboje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog zloupotrebe opojnih droga.