MAJKA I DIJETE KRITIČNO

Odgovorni za sudar već ima desetke prijava

30.01.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Pretprošle noći u Marinićima kod Rijeke dogodila se stravična prometna nesreća. Kako se ispostavlja osumnjičeni za nesreću 26 – godišnji Riječanin Nikola Brnčić stari je znanac prometne policije

Stravična prometna nesreća dogodila se 28. siječnja nešto prije 18 sati u Marinićima kod Rijeke, kada je 26-godišnji Riječanin upravljajući Audijem A3 iz pravca Turkova, pod utjecajem alkohola od 1.76 promila, prevelikom brzinom izletio iz desnog zavoja, prešao na suprotni kolnički trak i frontalno udario u Citroen koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Vozačica Citroena, 45-godišnjakinja iz Viškova, i suputnik, njezin 12-godišnji sin, nakon nekontroliranog rotiranja vozila od siline udarca, ostali su priklješteni u vozilu. Izvukli su ih vatrogasci koji su vrlo brzo stigli te su žurno prevezeni u sušačku bolnicu, gdje se zbog zadobivenih ozljeda i dalje nalaze u životnoj opasnosti.

Kako doznaje Novi List mladić je čak i negirao da je skrivio  prometnu nesreću, a postoje sumnje da je možda htio i otići s mjesta  nesreće prije dolaska policije. Brnčiću ovo nije prvi prekršaj u prometu, već štoviše – ima ih evidentiranih čak dvadesetak. U  pitanju su različiti prometni prekršaji, a između ostalog mu je 2009. godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju izrečena zabrana upravljanja. Sudeći prema posljednjim događanjima, iz prethodnih iskustava  nije izvukao baš nikakvu pouku, a u kakvom je stanju i kako vozio,  sreća je da nije nekog i ubio.

Stanje preživjele 45-godišnje vozačice Citroen Saxa, Danijele Ikice  Pupovac, i njezina 12-godišnjeg sina Petra, jučer je i dalje bilo nepromijenjeno, životno su ugroženi i pod stalnom medicinskom skrbi osoblja  Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a na Sušaku.