Crna kronika POLICIJA TRAŽI NAPADAČE

Mladića u Čakovcu ubili premlaćivanjem

Jutros je preminuo 22-godišnjak koji je noćas u Čakovcu pronađen u komi

Na Odjel hitne medicinske pomoći čakovečke Županijske bolnice noćas je dovezen muškarac pronađen ispred ugostiteljskog objekta Guru u Ulici dr. Ivana Novaka. Bio je u komi te je reanimiran, a u 2.43 sata o tome je obaviještena i PU međimurska.

'Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da se radi o muškarcu rođenom 1988. godine iz Vukanovca, kojem su u Županijskoj bolnici Čakovec okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život, a koji je usprkos pruženoj liječničkoj pomoći preminuo u 8.45 sati', izvijestili su iz PU međimurske, napominjući da se provode intenzivna kriminalistička istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti ozljeđivanja i smrti preminulog.

Usporedno s time, još se utvrđuju okolnosti smrtnog slučaja koji se dogodio tijekom vikenda na Odjelu infektologije te bolnice, u čijoj je kupaonici u besvjesnom stanju pronađena 33-godišnjakinja iz Strahoninca. Pokraj nje bila je inzulinska šprica i svježa ubodna rana na ruci, pa se pretpostavlja da se predozirala, tim više što policija navodi da je bila sklona uživanju droga. Budući da naknadnom obdukcijom nije utvrđen točan uzrok smrti, uzorci tkiva poslani su na daljnju analizu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još