OBRAČUN U BRODU

Pijane mladiće 36-godišnjak ranio nožem

14.01.2011 u 19:39

Bionic
Reading

U centru Slavonskog Broda jutros je na dvojicu mladića nožem nasrnuo 36-godišnjak. Krvavi tragovi na pločniku svjedoče da su 23-godišnjak i 24-godišnjak ozlijeđeni, no iz policije doznajemo da nije riječ o ubodnim ranama, nego o porezotinama

Prema neslužbenim informacijama, 36-godišnjak je zajedno s mladićima te noći pio, nakon čega su se sukobili ispred kafića u centru grada. Deblji kraj izvukli su pijani 23-godišnjak i njegov godinu dana stariji prijatelj koje je 36-godišnjak ranio nožem. Nakon toga je pijani 23-godišnjak u panici istrčao pred automobil koji je na sreću uspio zakočiti, no kada je 80-godišnji vozač izašao van kako bi se uvjerio da je mladić dobro, ovaj ga je udario šakom u glavu.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija. Ozlijeđeni mladići upućeni su na ukazivanje liječničke pomoći, te su zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu. Što se zapravo dogodilo, policija još nije uspjela saznati, jer su svi akteri obračuna bili suviše pijani, te nisu bili u stanju dati suvislu izjavu. Kako doznajemo, sva trojica od prije su poznata policiji po narušavanju javnog reda i mira.
Policija nastavlja kriminalističko istraživanje, nakon kojega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena, a kako stvari stoje, kaznenu je prijavu zaradio samo 36-godišnjak zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju.