Crna kronika NAVLAKUŠA U PAKI

Namamio policajce u kuću pa im zaprijetio ubojstvom

'Imam problem o kojem vam ne mogu govoriti preko telefona. Dođite odmah!' - tim je riječima 55-godišnjak iz mjesta Paka u požeškoj županiji namamio dvojicu policajaca u svoju kuću. Kada su izašli na intervenciju, pijani se muškarac obrušio na njih, a jednom je čak zaprijetio i ubojstvom

'Pa što ako si visok dva metra, ja te se ne bojim. Ubit ću te iz pištolja!' zaurlao je 55-godišnjak na višega od dvojice policajaca koji su mu na njegov poziv došli u kuću. Čim su prešli prag, pijani je muškarac na policajce sasuo pravi rafal psovki i uvreda.

Shvativši da je riječ o lažnoj dojavi te da ih je 55-godišnjak u svoju kuću pozvao bez opravdanog razloga, policajci su ga svladali i uhitili. Zadržan je u prostorijama policije, a u organizmu mu je izmjereno 2,31 promila alkohola. Kako bi se utvrdilo posjeduje li agresivni muškarac doista oružje kojim je prijetio policajcu ubojstvom, njegova će kuća biti detaljno pretražena.

Protiv 55-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog vrijeđanja policijskih službenika, a zbog prijetnji se nastavlja kriminalističko istraživanje. Prijeti mu kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još