PIJANI POŽEŽANIN DIVLJAO PO TRGOVINI

Od prodavačice tražio da mu skuha kavu

10.01.2011 u 15:08

Bionic
Reading

Kada je prodavačica u jednoj požeškoj trgovini odbila biti konobarica i skuhati kavu 39-godišnjaku, muškarac, koji je očito prodavaonicu poistovjetio s kafićem, žestoko ju je izvrijeđao, a potom je u bijesu po prodavaonici prolio mlijeko

Požežanin koji je u nedjeljno jutro već u devet sati bio pod gasom, banuo je u prodavaonicu u ulici Vranduk. Prišao je potom prodavačici te je, baš kao da je u kafiću, zatražio od zaprepaštene žene da mu skuha kavu. Nakon što je zgranuta prodavačica odbila biti konobarica, razjareni je 39-godišnjak urlajući sasuo na nju pravu lavinu uvreda.

S oštrih je riječi potom prešao i na (ne)djelo, te je dohvatio karton s nekoliko litara mlijeka koji je, ljutit što nije dobio naručenu kavu, bijesno tresnuo o pod. U prodavaonicu su ubrzo stigli policajci koji su ga uhiti. Alkotestiranjem mu je u organizmu izmjereno 1,57 promila alkohola, te je zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.