Crna kronika SRAMOTA ZA IZBORNIKA

Ladić prijavljen zbog lažne kasko police

Protiv izbornika mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražena Ladića osiguravajuća kuća Croatia osiguranje podnijela je kaznenu prijavu zbog sumnje da je od nje pokušao naplatiti oko 140.000 kuna štete koristeći se sumnjivom policom kasko osiguranja.

Iz MUP-a su potvrdili da je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava u prosincu zaprimila kaznenu prijavu zbog sumnjivog postupka izdavanja kasko police na temelju koje je Ladić kao sudionik prometne nesreće u rujnu u Zagrebu podnio odštetni zahtjev za naplatu štete. Tom zahtjevu osiguravajuća kuća nije udovoljila i nije Ladiću isplatila novac.

Aleksandra Ljuba iz MUP-ova Odjela za odnose s javnošću rekla je da je prijava dostavljena mjerodavnome državnom odvjetništvu u Dubrovniku te da je u tijeku provjera navoda iz prijave.

Croatia osiguranje prijavu je podnijela pošto je Ladić podnio odštetni zahtjev, a interna kontrola otkrila da je policu kasko osiguranja sklopio nakon sudara. Sumnja se da mu je prijavljena zaposlenica promijenila datum na polici kako bi ispalo da je sklopljena prije nesreće. Sumnjivo je bilo i što je Ladić, inače prijavljen u Zagrebu, policu otvarao u Dubrovniku.

Ladić se svojim mercedesom u rujnu sudario s renaultom cliom na raskrižju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu. U nesreći su petorica mladića iz renaulta ozlijeđena - trojica teže, a dvojica lakše.

Policija je u izvješću navela da je Ladić prošao kroz crveno svjetlo, no on je to opovrgnuo. Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još