PAO NA BOŽIĆ

Dolijao kradljivac iz hotelskih soba

28.12.2010 u 13:37

Bionic
Reading

Kradljivac koji je tijekom ove godine odnosio stvari iz hotelskih soba u Selcu i iz kuće u Dramlju na Božić je pao u ruke policije netom nakon jedne krađe. Radi se o 34-godišnjem Riječaninu, a osumnjičen je za dvije krađe i dvije teške krađe

Crikvenički su ga policajci, nakon dojave o provali u hotelsku sobu u Selcu, zaustavili u osobnom vozilu Peugeot 205, riječkih registarskih oznaka, te ga odveli u postaju na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da je on istog dana provalio u hotelsku sobu 75-godišnje gošće iz Austrije, odakle je otuđio zlatni nakit i novac u vrijednosti od oko 50.000 kuna. Novac i zlato pronađeni su kod počinitelja i vraćeni vlasnici.

Istragom je nadalje utvrđeno da je u vremenu od siječnja do prosinca iz soba hotela u Selcu otuđio novac na štetu 46-godišnjaka s područja Svetog Ivana Zeline, dok je 31-godišnjem Zagrepčaninu otuđio prijenosno računalo. Provalio je i u obiteljsku kuću na području Dramlja u vlasništvu 30-godišnjaka iz koje je otuđio prijenosno računalo i zlatni nakit, koje je kasnije prodao. Ukupna šteta procjenjuje se na oko 25.600 kuna.

Kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Crikvenici redovnim putem.