POŽAR

Izgorjela krovišta četiriju kuća u Velikoj Gorici

27.12.2010 u 23:02

Bionic
Reading

U Karlovačkoj ulici u Velikoj Gorici oko 21,20 u ponedjeljak navečer izbio je požar u kojem su izgorjela krovišta četiriju obiteljskih kuća od kućnog broja 33 do 39

Prema podacima policije, u požaru nema ozlijeđenih, a i vatru su vatrogasci ubrzo nakon dolaska na požarište savladali. Na požarište je izašlo sedam vatrogasnih vozila.

Uzrok požara za sada nije poznat, no prema neslužbenim podacima pretpostavlja se da su uzrok požara električne instalacije, piše Vecernji.hr. Požar je zahvatio i obiteljsku kuću poznate sportske obitelji Ušić. Na katu u spavaćoj sobi vatru i dim prvi je primijetio sin David koji je odmah pozvao oca Svena.

'Bili smo u kući, a David je prvi primijetio vatru koja je zapalila posteljinu. Odmah sam reagirao, suprugu i sina poslao van, a ostalo troje djece nije bilo u kući. Zatvorio sam plin i struju odmah pozvao susjede da učine isto. U ovakvim situacijama shvatite da je najvažnije da spasite život, sve ostalo je nebitno, rekao je Sven Ušić koji se zajedno s obitelji večeras vratio iz Italije gdje živi njegova najstarija kćerka i poznata odbojkašica Sena Ušić, za Vecernji.hr.