BOŽIĆ U VUKOVARU

Krao se i nakit, ali i ledomati!?

27.12.2010 u 12:12

Bionic
Reading

Kradljivci očito nisu mirovali tijekom božićnih blagdana na području koje pokriva vukovarsko-srijemska policija, pa je tijekom vikenda počinjeno nekoliko krađa u kojima su vlasnici imovine oštećeni za 24.500 kuna

Najteža krađa dogodila se na Badnju večer kad je iz obiteljske kuće 43-godišnjeg Vukovarca ukraden zlatni nakit vrijedan najmanje 5.500 kuna. Osim te krađe, dogodilo se i nekoliko neobičnih krađa, pa su vlasniku caffe bara Monsena u Petrovcima lopovi odnijeli ledomat, a dvojici sportaša iz svlačionice u Sportskoj dvorani Borovo u vukovarskoj četvrti Borovo naselje ukradene su sportske torbe u kojima se nalazila sportska oprema, mobiteli, novčanici sa zdravstvenim iskaznicama i bankovnim karticama. Pokradeni 32-godišnjak iz Osijeka i 26-godišnjak iz Tenje rekli su policiji da su oštećeni za 4.000,00 kuna.

U noći na Božić predmet pozornosti lopova u Ivankovu i Vinkovcima bile su motorne pile, brusilice i bušilice, dok su vlasniku vikendice u Štitaru nepoznati počinitelji odnijeli lovački dvogled, plinsku bocu, ručnu pilu, sjekiru, zimske čizme te raznovrsna alkoholna pića. Na kraju, najbizarnija krađa dogodila se tijekom blagdana u Bršadinu, selu nadomak Vukovara, gdje je 45-godišnji vlasnik obiteljske kuće ostao bez slavine za umivaonik, dva dvokrilna ormara, dva madraca i malog stola.

Policija traga za počiniteljima.