UBOJSTVO IZ NEHAJA

Sin išamarao majku a ona se ugušila hranom

19.12.2010 u 12:28

Bionic
Reading

Službenici osječko-baranjske Policjske uprave priveli su u Istražni centar osječkog Županijskog suda u Osijeku 46-godišnjka iz Zelčina, kod Valpova, za kojega je kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prouzročenja smrti iz nehaja, izvijestila je danas policija

Službenici valpovačke policijske postaje su, 17. prosinca u 15 sati, od djelatnika Hitne medicinske pomoći zaprimili dojavu da je u obiteljskoj kući u Zelčinu 46-godišnji sin tjelesno napao 67-godišnju majku iz Osijeka, koja je zadobila ozljede. Na mjestu događaja bio je sin i mrtva majka.

Očevidom, kojeg su obavili istražni sudac osječkog Županijskog suda u Osijeku i očevidna ekipe osječkog-baranjske PU utvrđeno je da je 46-godišnjak, između 13,45 i 14,20 sati nekoliko puta ošamario 67-godišnju majku, nakon čega je ona sjela na kauč i preminula.

Mrtvo tijelo je po nalogu istražnog suca prevezeno u osječki Klinički bolnički centar gdje je obdukcijom utvrđeno da je smrt 67-godišnje žene nastupila zbog gušenja hranom, a ozljede na licu od šamara okvalificirane su kao lake.