Crna kronika PROBIO VILICU, NOS I STAKLO

Odabrao lijes u dućanu, legao i upucao se

  • Autor: tportal
  • 18.2.2009 14:15:57
  • 18.2.2009 13:59:39

Nesretni M. B. (52) iz Podgorice pokušao je izvršiti samoubojstvo na krajnje bizaran način: napisao je osmrtnicu samom sebi, legao u lijes u blizini groblja Čepurci, prislonio pištolj ispod brade i pucao

PODGORICA - Prema službenim informacijama, prvo je došao u trgovinu pogrebne opreme Palma u Podgorici, gdje je razgledao ljesove. Ubrzo je u dućan pristigao i njegov prijatelj R.R., kojem se požalio na obiteljske probleme i najavio da će se ubiti, pišu podgoričke Vijesti.

Prijatelj ga nije shvatio sasvim ozbiljno te ga je odveo u obližnji kafić na 'čašicu razgovora'. Nije pomoglo. M. B. se vratio u Palmu i odabrao sebi lijes.

'M. B. je zatražio da mu radnik iznese lijes ispred trgovine. Shvaćajući to kao šalu, radnik Palme je to i učinio, nakon čega se zajedno s R. R. počeo šaliti na račun neobičnog zahtjeva. M.B. je izvadio novac i platio svoj lijes', ispričao je sugovornik Vijesti iz policije.

Kako bi ih uvjerio da ne odustaje od nauma, M. B. je od radnika zatražio olovku i papir. Napisao je osmrtnicu u kojoj stoji da je tragično okončao svoj život, a pobrojao je i 'ožalošćenu obitelj'.

Ubrzo potom, njegov prijatelj otišao je u WC, a M. B. je legao u lijes, izvadio pištolj, prislonio ga sebi ispod brade i stisnuo okidač. Metak mu je probio vilicu i izašao kroz nos, a potom razbio i staklo u izlogu trgovine.

Šokirani radnik i prijatelj R. R. pozvali su policiju, a M.B. je prebačen u Klinički centar u Podgorici, gdje se oporavlja nakon operacije i izvan je životne opasnosti.

Policija je na mjestu očevida popisala drveni lijes s bijelim pokrivačem, pištolj M57 s pet metaka i osmrtnicu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još