upozorava hak

Zbog vjetra u prekidu neke trajektne, katamaranske i brodske linije

30.03.2024 u 08:24

Bionic
Reading

Zbog vjetra, u prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ , katamaranske linije Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Pula-Zadar-Pula i Ubli-Korčula -Dubrovnik te brodske linije Mali Lošinj-Unije-Susak i Vodice-Šepurine-Prvić Luka-Zlarin-Šibenik, upozorava u subotu HAK.

Trajektna linija 433 Zadar (Gaženica) - RIvanj - Sestrunj - Zverinac - Molat će se održati po rasporedu, pristajući u lukama u kojima to vremenske prilike dozvole.

Zbog prometne nesreće vozi se uz ograničenje brzine na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Lipovac i graničnog prijelaza Bajakovo, u smjeru Lipovca.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 na južnom ulazu tunela Brinje u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine, a uz ograničenje brzije vozi se i na A6 ispred tunela Čardak u smjeru Rijeke.

U većem dijelu zemlje vremenski uvjeti u cestovnom prometu povoljni su za vožnju. Vozi se po suhim kolnicima bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi i gdje su mogući zastoji i povremena usporavanja.