POLITIČKI REVANŠIZAM

Zbog podrške Komadini iz stranke izbačen požeški SDP-ovac?

02.05.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Ivan Vlahović, član GO-a SDP-a Požega, u subotu je izbačen iz stranke, javlja portal rva.hr. Smatra se da je izbacivanje Vlahovića iz stranke izravna posljedica poraza Zlatka Komadine na unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a. Naime, Vlahović je bio šef izbornog stožera Zlatka Komadine za područje Požeško-slavonske županije

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a Grada Zagreba, stao je u obranu Ivana Vlahovića na Facebooku. 'Vodstvo SDP-a Požege nakon svog potopa na izborima za mjesne odbore u Gradu Požegi našlo je krivca - šefa stožera Zlatka Komadine, Ivana Vlahovića! Bravo, drugovi!', napisao je Bernardić.

I sam Zlatko Komadina reagirao je na isključenje Ivana Vlahovića, rekavši: 'Sramota je sramota, ona nema ime i prezime, ima pojavnosti. Sramotno je bilo ponašanje mog SDP-a u Požegi isključenjem čovjeka koji je bio šef moga stožera', poručio je Komadina, javlja portal Radija Valllis Aurea. Isključenje iz stranke je komentirao i Vlahović, kazavši da se radi o čistom političkom revanšizmu te očekuje još sličnih unutarstranačkih obračuna na području svoje županije.