U CENTRU ZAGREBA

Zbog plantaže trave na krovu policija istražuje 59-godišnjakinju

03.09.2016 u 16:24

  • +11

Na krovu stambene zgrade pronađen nasad konoplje

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Priča koju je tportal prvi objavio posebno je zanimljiva jer je 59-godišnjakinja zapravo stvorila pravu plantažu u stanu u zgradi na zagrebačkom Vrbiku, kvartu u središtu grada.

Prema izvještaju iz policije sumnja se da je u srijedu, 31. kolovoza, osumnjičena 45-godišnjaku, bez novčane naknade dala na trošenje 2,7 grama marihuane pakirane u dva omota.

U nastavku kriminalističkog istraživanja u pretrazi stana i drugih prostorija kojima se koristi osumnjičena, policijski službenici su na području zagrebačkog naselja Vrbika pronašli: 49 posađenih stabijiki konoplje, 630 grama marihuane, staklenku djelomično ispunjenu uljem konoplje, staklenku ispunjenu s 300 grama sumnjive biljne materije zelene boje, staklenku djelomično ispunjenu krutom tekućom materijom zelene boje i dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. Jutarnji.hr piše da je vlasnik penthousea bio u šoku kad je saznao vijest. 'Radim u Njemačkoj i nisam znao što radi žena kojoj sam na korištenje dao stan', kazao je vlasnik stana.