KAKO STE SE USUDILI PITATI

Zašto SDP nema glasnogovornika? Dragovan: Zašto bi imao?!

18.11.2014 u 07:09

Bionic
Reading

Vladajuća stranka SDP ni više od osam mjeseci nakon odlaska Ivane Grljak s mjesta glasnogovornice Vlade i SDP-a nije našla ili nije htjela naći novoga stranačkog glasnogovornika

Dužnost glasnogovornika Vlade preuzeo je Nikola Jelić, ali mjesto stranačkog glasnogovornika ostalo je slobodno do danas. Glavni tajnik stranke Igor Dragovan smatra da je neprimjereno to što smo se uopće drznuli postaviti takvo pitanje. 'Ako imate kakvo političko pitanje, pitajte, a ovo je neprimjereno', kazao nam je Dragovan zapravo tražeći pravo na privatnost za još uvijek najmoćniju političku stranku u zemlji.

Na inzistiranje da se radi o vladajućoj stranci pa je malo neobično da nema glasnogovornika, Dragovan je odgovorio protupitanjem: 'Zašto bismo imali?!' Zato što nas zanima kako vladajuća stranka vlada iznutra, odgovaramo. To je svakako pitanje od interesa javnosti. 'Imate li problema s funkcioniranjem stranke, dobijete li stavove stranke i sve informacije koje tražite?' nastavio je ljutito postavljati protupitanja glavni tajnik SDP-a. Dragovan je jasno pokušao ostaviti dojam da nas se unutrašnje funkcioniranje vladajuće stranke uopće ne bi trebalo ticati. No pokušali smo još jednom, a odgovor je bio u sličnom tonu kao i prethodni. 'To je isto kao da ja vas pitam zašto imate u redakciji ovo ili ono', poručio je mrzovoljni Dragovan.