INOVATIVNA USLUGA

Zagrebačka banka predstavila e-poslovnicu

09.04.2014 u 14:39

Bionic
Reading

Zagrebačka banka (Zaba) svim korisnicima usluge internet bankarstva 'e-zaba' ovoga je tjedna stavila na raspolaganje uslugu korištenja internetske poslovnice 'e-poslovnica', u nastojanju da im omogući brže i jednostavnije korištenje bankarskih usluga

Svojim klijentima, korisnicima e-zabe za građane, Zagrebačka banka ponudila je novu besplatnu uslugu - 'e-poslovnica', koja omogućuje izravan pristup i individualno savjetovanje s bankarom te ugovaranje i realiziranje transakcija putem najnovije dostupne tehnologije, koristeći postojeći sigurnosni kanal internetskog bankarstva Zagrebačke banke.

Ulaskom u e-poslovnicu kroz autorizaciju putem e-zabe, klijenti mogu dobiti konkretnu informaciju i savjet prema individualnoj potrebi gdje god se nalazili, u vrijeme koje im odgovara, telefonom, e-mailom, videopozivom i chatom.


Osobni bankar vodi s klijentom dijalog uvidom u njegovu konkretnu financijsku potrebu i financijske mogućnosti. Jedini preduvjet za korištenje e-poslovnice, za koju se ne naplaćuje naknada, je aktivirana usluge e-zabe, a na računalu koje je priključeno na internet nisu potrebne dodatne programske instalacije.

'S obzirom na stalni rast korisnika interneta i internetskog bankarstva u Hrvatskoj kojih samo u Zagrebačkoj banci ima 440 tisuća građana, ali i nov način života, promjene navika u komunikaciji i traženju usluga, razvoj novih tehnologija i dolazak novih naraštaja, e-poslovnica je početak nove drugačije ere bankarstva', naglasila je prilikom predstavljanja usluge članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak