DISNEY DIGAO RUKE

Za Star Wars 1313 više definitivno nema nade

21.01.2014 u 10:52

Bionic
Reading

Lucasfilm je definitvno odustao od jednog od najobećavajućih projekata smještenih u SW setting u posljednjih nekoliko godina

Svi gameri i ujedno ljubitelji Star Wars settinga u zadnje vrijeme definitivno nisu imali razloga za zadovoljstvo. LucasArts je ugašen nakon što je tvrtku i franšizu preuzeo Disney, Star Wars: The Old Republic smatra se jednim od najvećih podbačaja u MMO žanru ikad, a o nastavku KOTOR franšize nema ni traga, a ni glasa.

 

I taman kad je J.J. Abrams objavio da je gotov scenarij za nadolazeći Star Wars film, Lucasfilm se oglasio s lošim vijestima – odbačen je trademark za Star Wars 1313.

 

Za one koji možda nisu upućeni, Star Wars 1313 je trebao biti TPS koji je prvi puta predstavljen na Spike Game Awards početkom 2012. godine. Nažalost, nakon toga više nisu objavljivane nove informacije o naslovu osim toga da u njemu naglasak ne bi bio na upotrebi Sile i lightsabera te da bi priča trebala biti izrazito 'odrasla i mračna'. Igrači su u igri trebali preuzeti ulogu Boba Fetta.

 

Sa zatvaranjem LucasArtsa počelo se nagađati o gašenju projekta, a glasine su sada postale stvarnost. Ipak, i dalje postoji mogućnost da će Disney projekt proslijediti nekom drugom studiju i da će se pojaviti pod ovim ili pak nekim drugim imenom.

 

Šteta, projekt je izgledao zaista obećavajuće;