OCJENA ŠPANJOLSKOG VEZNJAKA

Xabi Alonsu Hrvati neće biti iznenađenje već Francuzi ili Englezi

30.05.2012 u 12:09

Bionic
Reading

Španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso izjavio je da su Engleska i Francuska reprezentacije koje mogu jako daleko na ovoljetnom Euru u Ukrajini i Poljskoj

Španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso izjavio je da su Engleska i Francuska reprezentacije koje mogu jako daleko na ovoljetnom Euru u Ukrajini i Poljskoj.

Iako nisu u najužem krugu favorita za naslov prvaka Europe, vezni nogometaš Real Madrida vidi Engleze i Francuze kao potencijalna iznenađenja prvenstva.

'Engleska i Francuska spadaju u skupinu reprezentacija koje mogu daleko. Obje reprezentacije imaju sjajne igrače, te veliku nogometnu povijest iza sebe. Imaju taj prijeko potrebni natjecateljski instinkt. Smatram da ih se previše podcjenjuje uoči početka Eura', izjavio je zadnji vezni 'furije' koji Hrvatsku ne spominje iako s 'kockastima' Španjolska igra u istoj skupini zajedno s još Italijom i Irskom.

Engleska i Francuska igrat će zajedno u skupini D, te čine potencijalnog suparnika Španjolskoj, ili Hrvatskoj, pod uvjetom da i jedni i drugi prođu skupinu.