OPET KRITIZIRA MEDIJE

Vučiću ništa ne može promaknuti: Na društvenim mrežama prati tko 'lajka' prosvjede

13.06.2023 u 21:21

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć na TV Happy da četiri od pet voditelja RTS-ovog Dnevnika na društvenim mrežama 'lajkaju' prosvjede 'Srbija protiv nasilja'

'RTS zauzeli! Nisu fizički ušli, ali mentalno. Pogledajte im samo – imaju četiri voditelja Dnevnika koji im lajkaju prosvjede, četiri od pet, ja mislim, koliko ih ima', rekao je srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Dodao je i da vlast stoga razmišlja kada će organizirati prosvjede ispred javnog servisa.

Ovo nije prvi put da Vučić izražava nezadovoljstvo odnosom RTS-a prema prosvjedima 'Srbija protiv nasilja', podsjeća N1.Krajem svibnja je na Pinku rekao da bi i sam potpisao zahtjev opozicije za smjene na RTS-u.

'Potpisat ću im, jer mislim da je RTS postao, hajde kao predsjednik, bit ću blaži… Mislim da je RTS postao veoma, veoma pristran na njihovu stranu i to je jedino što mogu reći. Nisam razumio što protestiraju, ali oni to iz hira. To oni naučili, još od Mitevića, hajde da idemo, pričamo nešto, pričamo gluposti…', rekao je Vučić, prenosi N1.

Tada je rekao i da se Dnevnik RTS-a 27. svivnja pet puta uključio u prosvjed koji je održan u okolini sjedišta javnog servisa, i da to ima 'još samo u Sjevernoj Koreji'.