PlayStation 3 ekskluziva

Virtua Tennis 4 Demo samo za PS3

07.04.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Korisnici PlayStationa 3 koji kupe novi Virtua Tennis 4 imat će nekoliko ekskluzivnih sadržaja o kojima igrači Microsoftove konzole mogu samo sanjati. Kako će se s tim nedostatkom nositi, njihova je stvar

Prema najavama japanskog izdavača Sege, korisnici PlayStationa 3 imat će ekskluzivno pravo prvi isprobati čak dva demoa novog Virtua Tennisa 4. U prvom demou koji će se pojaviti 13. travnja korisnici PlayStationa 3 će moći isprobati novi igrin World Tour mode, dok će drugi demo biti koristan samo igračima koji posjeduju Playstation Move.

To je Segina druga pljuska Microsftovoj konzoli, jer je krajem prošlog mjeseca objavljeno da će PlayStation 3 verzija nadolazeće teniske igre sadržavati i ekskluzivne mini igre i mogućnost igranja s nekim od veterana ovog sporta.

Korisnici Xboxa 360 ipak ne trebaju ovim potezom Sege biti previše razočarani, jer će igra izaći za obje konzole istovremeno, i to 29. travnja ove godine. Verzija za PC je također u pripremi, ali je ne bi trebalo očekivati prije ljeta.  

Virtua Tennis 4 gameplay