uz pjesmu i prigodna riječ

[VIDEO] Cure novi materijali s Bandićeva rođendana. Snimka Grabar-Kitarović kako 'pjeva' iz drugog kuta

24.11.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se u petak navečer na večeri Brotnjanaca u Boćarskom domu gdje je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić slavio svoj 64. rođendan. Predsjednica mu je poklonila tortu, otpjevala pjesmu, a održala je i govor

Snimku tog govora objavio je bend Šarmeri, koji su svirali na večeri, na Facebook stranici.

'Ma koliko me napadali, a vi znate, nažalost, koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati. Jer nisam bitna ja. Bitan je narod. Jedna duša, a nas dvoje, kako kaže pjesma. I nikada, apsolutno nikada, ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost Hrvata u Bosni i Hercegovini", rekla je između ostalog predsjednica.

Uz govor Šarmeri su podijelili i predsjedničnu pjesmu Bandiću.

Podsjetimo, isječak iste pjesme snimljen iz drugog kuta jučer je prvi podjelio saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

'Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom', napisao je Grmoja na svom Facebook profilu.

  • +7
Milan Bandić proslavio rođendan Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL