POSJET FRANCUSKOJ POLINEZIJI

[VIDEO/FOTO] Deep fake umjetnik nakitio Macrona viškom cvijeća: Internetom se širi lažni video, pogledajte stvarne snimke

27.07.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Francuski predsjednik Emmanuel Macron u službenom je posjetu bivšim kolonijama u Francuskoj Polineziji, a zanimljive doživljaje na pacifičkim otocima ponešto mu je pokvario nepoznati deep fake umjetnik koji je u javnost pustio lažni video Macrona nakićenog viškom cvijeća

Običaj na ovim otocima je dočekati gosta cvjetnim ogrlicama, kojima se pokazuje poštovanje i dobrodošlica, pa su domaćini na atolu Manihi u okviru arhipelaga Tuamoto takav obred priredili i francuskom predsjedniku.

Macrona je dočekao i plesni spektakl, u okviru kojega su domaći plesači i plesačice u narodnim nošnjama odigrali splet lokalnih igara.

Cijeli ovaj slikoviti prizor nadahnuo je neimenovanog autora na društvenim mrežama da Macronu doda još malo cvijeća oko glave, što je dovelo do uistinu bizarnog rezultata, a po društvenim mrežama su Macrona podrugljivo počeli nazivati 'gospodin cvijet'.

U nastavku pogledajte stvarne fotografije i video Macronova posjeta Francuskoj Polineziji, i uvjerit ćete se da nisu puno manje zabavni.

  • +5
Emmanuel Macron u posjetu Francuskoj Polineziji Izvor: Profimedia / Autor: ELIOT BLONDET/POOL / Sipa Press / Profimedia
Izvor: Društvene mreže / Autor: Euronews