POZNATA ZVIŽDAČICA

Vesna Balenović želi postati predsjednica RH?!

11.06.2014 u 11:56

Bionic
Reading

Vesna Balenović, predsjednica udruge Zviždač, razmišlja o kandidaturi za predsjednicu jer joj se brojni građani svakodnevno obraćaju i predlažu da se nominira

'Građani su razočarani u postojeću politiku i stranke, pa tako ne vjeruju niti u njihove predsjedničke kandidate', kaže Balenović.Građani realno nemaju za koga glasati, smatra ona, jer nitko nema dovoljno osobnog, niti stranačkog kredibiliteta da bi mu se moglo vjerovati. To potvrđuje nezainteresiranost i sramotno mala izlaznost, na svim izbora.

'Dobar predsjednik može biti samo onaj kandidat koji razumije svoje građane, tko dijeli istu sudbinu i patnju. Onaj tko u oblacima zanesen, prebire po tipkama klavira, teško može razumjeti, patnju onih koji grubo prebiru po kantama za smeće. Netko s pet vila i hotelima s pet zvjezdica, teško će razumjeti čovjeka s otkazom i s pet ovrha', navodi Balenović.

Građani koji je željeli vidjeti na toj odgovornoj funkciji, navodi, vjeruju da bih njihova prava štitila podjednako srčano, kako štiti prava zviždača. 'Do sada takve prijedloge uz osmjeh, shvaćala sam kao kompliment i pohvalu za svoj dosadašnji rad. Sada o kandidaturi ozbiljno i razmišljam', zaključuje zviždačica.