LISSETTE NE OPRAŠTA

Uhvatila muža u prevari, ljubavnicu bacila sa litice

20.06.2013 u 17:52

Bionic
Reading

Lissette Lupo Mamani, majka četvero djece, uhvatila je muža Renza kako je vara s 25-godišnjom Brunom Morales. Ljuta supruga odlučila se sama obračunati s ljubavnicom gurnuvši je sa litice, piše Klix.ba.

Sve ovo dogodilo se u peruanskom gradu Arequipa. Mamani je uhvatila Morales za kosu, oborila je na zemlju te je odvukla do ruba liticu odakle ju je bacila.

U međuvremenu, nevjerni suprug pobjegao je s mjesta na kojem se sastao s 25-godišnjom ljubavnicom. Morales je zadobila lakše ozljede nakon što je pala u provaliju duboku šest metara, a ubrzo je prevezena u bolnicu.

Kako je Mamani rekla za peruanske medije, bila je ljuta i u afektu je gurnula Brunu u provaliju. Međutim, potvrdila je da je nakon svega ostavila Renza. S druge strane, muž je zažalio zbog nepromišljenosti i zamolio suprugu da mu se vrati, piše Klix

'Molim te, klečim pred tobom da mi se vratiš. Ti i naša djeca me jedino zanimate. Bez vas ja sam nitko i ništa. Molim te, oprosti mi. Napravio sam veliku grešku', poručio je Renzo suprugi.