KRVAV POHOD BIVŠEG MUŽA

Ubio joj brata i sestru, a nju teško ranio

24.12.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Strašna tragedija dogodila se sinoć u belišćanskoj Ulici Josipa Kozarca na kućnom broju 41, u kojoj su život izgubili Belišćani Miloš Ognjenović i njegova sestra Danica, dok je druga sestra Jasmina prevezena u Klinički bolnički centar u Osijeku s težim ozljedama, neslužbeno doznaje Glas Slavonije

Prema prvim informacijama, policija je navodno oko 19.30 sati dobila dojavu o pucnjavi u Ulici Josipa Kozarca. Belišćani pričaju da je pucnjavi prethodila obiteljska svađa u toj romskoj obitelji, a od proljeća ove godine s 47-godišnjim bratom Milošem i dvije godine mlađom sestrom Danicom na toj je adresi živjela i najstarija sestra Jasmina, doselivši se nakon rastave od supruga kojeg je napustila zbog nasilnog i agresivnog karaktera.

No, nažalost, za nju i njezine najbliže, brata, sestru i Jasmininu 16-godišnju kćer nije bilo previše mira i spokoja.

Do najnovije svađe došlo je kada je iznenada k njima ponovo došao Jasminin bivši suprug, koji navodno trenutačno živi u okolici Đakova.

Nitko sa sigurnošću ne može reći što je ponukalo Jasminina supruga da u jeku svađe izvuče pištolj i ispali metke u svoje domaćine: šogora Miloša i sestru mu Danicu koji su od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuli. Nakon što je ustrijelio i suprugu ubojica je navodno sjeo u automobil i dao se u bijeg, no pritom je (prema neslužbenim informacijama Glasa Slavonije) prouzročio prometnu nezgodu te je ubrzo uhićen u Ladimirevcima i priveden u policijsku postaju na obavijesni razgovor.

Iza ubijene Danice ostale su dvije kćeri od 19 i 13 godina, a u trenutku tragedije u kući je bilo dvoje djece: i Jasminina i Daničina kćer.