S MLADOM STRANAČKOM KOLEGICOM

U tajnosti se oženio ministar Jakovina

18.02.2013 u 08:56

Bionic
Reading

Kukuriku Vlada dočekala je i prvo vjenčanje. Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina oženio se stranačkom kolegicom i najmlađom saborskom zastupnicom Sandrom Petrović. Da je mlada SDP-ovka osvojila srce ministra Jakovine, znali su tek rijetki stranački kolege. Stoga ih se većina iznenadila kada su mediji u subotu donijeli vijest o njihovu vjenčanju u matičnom uredu u Novom Zagrebu, piše Jutarnji list

Čak i najbližim suradnicima u Ministarstvu Jakovina je tek u petak nakon konferencije za novinare o zaraženom mlijeku, dakle nekoliko sati prije sudbonosnog 'da', rekao da se ženi.

Veza ministra i zastupnice navodno je počela polovicom prošle godine, a iako se u posljednja dva, tri mjeseca nisu trudili sakriti je, nitko nije mogao naslutiti da će tako brzo završiti vjenčanjem.

I mlađi Sandrini kolege iz saborskih klupa s kojima se najviše druži, poput Peđe Grbina Tanje Vrbat i Ane Komparić Devčić, iz medija su doznali da je uplovila u bračnu luku.

A upravo u petak ujutro, svega nekoliko sati prije vjenčanja, Sandra je došla na Markov trg na sjednicu saborskog Odbora za zakonodavstvo. Već tada je imala svečanu frizuru. Međutim, nikome nije spominjala da se udaje.

Štoviše, neki su je kolege ništa ne sluteći pitali: 'Zar ideš na svadbu kad imaš tako svečanu frizuru?' Ona je samo odgovorila: 'Da', bez ijedne naznake da je riječ o njenoj svadbi, otkriva Jutarnji

Navodno je tek jedan od najbližih Jakovininih stranačkih prijatelja, glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan, znao za vezu dvoje SDP-ovaca i vjenčanje, no na istom nije bio, jer je bilo rezervirano samo za najbližu rodbinu.