oružani sukob

[VIDEO] U pucnjavi u Kaštelima ubijen muškarac, a dva ranjena. Tri su osobe privedene

15.06.2020 u 06:38

Bionic
Reading

Jedan muškarac je poginuo, a dvojica su ozlijeđena u pucnjavi koja se u noći s nedjelje na ponedjeljak dogodila u Kaštelima, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija

Kako javlja splitska policija, oko 22,50 sati došlo je do oružanog sukoba više osoba u Kaštelima, pri čemu je jedan muškarac smrtno stradao, a dva su muškarca zbog ozljeda zadobivenih u pucnjavi iz vatrenog oružja prevezena u bolnicu. Splitska policija izvijestila je da su 'tijekom večeri u službene prostorije dovedene tri osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje'.

Prema informacijama Jutarnjeg lista smrtno stradali 36-godišnjak već je bio žrtva pokušaja atentata prije deset godina. Tada su ga sačekala dvojica kraj groblja u Kaštelima nakon što su ga nazvali na mobitel. Kako piše Slobodna Dalmacija, ubijen je Mario Boljat zvani Pajkić, a ranjeni su Jozo Čabraja (29) i još jedna osoba. Prema neslužbenim informacijama koje objavljuje taj dnevni list, riječ je bila o dogovorenom susretu kako bi se riješile nesuglasice između napadača i Čabraje, s kojim je u društvu bio i Boljat, koji je smrtno stradao unatoč tome što je nosio pancirni prsluk.

  • +14
Ubojstvo u Kaštelima Izvor: Cropix / Autor: Zvonimir Barisin / CROPIX
  • +6
U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabić