ZAGREBAČKA ŠOPING ŠPICA

U prvih mjesec dana Cvjetni posjetilo više od 743.000 građana

11.05.2011 u 12:47

Bionic
Reading

Trgovački centar Cvjetni na zagrebačkom Cvjetnom trgu u prvih je mjesec dana poslovanja posjetilo više od 743.000 posjetitelja, a na sam dan otvorenja posjetilo ga je čak 46.000 ljudi, otkrili su iz Press ureda trgovačkog centra Cvjetni

Do kraja travnja Cvjetni je posjetilo 560.196 posjetitelja, dok je u prvih sedam dana svibnja ostvareno više od 183.000 posjeta.

Usprkos velikom otporu dijela Zagrepčana, trgovački centar Cvjetni je na putu da postane nova zagrebačka špica

'S Cvjetnim središte grada dobiva novu žilu kucavicu koja će dati snagu svima koji mu se nalaze u neposrednom susjedstvu. Pozitivni pomaci vide se već sada, jer je vidljivo da se ubrzano obnavljaju okolni izlozi i fasade, otvaraju se atraktivne trgovine u neposrednoj blizini Cvjetnog, a što je najvažnije, ljudi se ponovno vraćaju u središte grada i na Cvjetni trg, od čega će imati korist svi – ugostitelji, trgovine, muzeji u užem središtu grada, galerije i ostali. To je vrijednost Cvjetnog i ideja koja je živjela od samoga početka', rekao je Benjanino Franić, direktor Cvjetnog.

Međutim, pravi bum posjetitelja rukovodstvo tog trgovačkog centra očekuje u lipnju, kada će i službeno biti otvoreni ugostiteljski lokali, noćni barovi, slastičarna, restorani...

Otvorenjem ostatka barova bit će otvorene i nove vanjske terase kapaciteta do 150 gostiju, čime će se zatvoriti krug ponude ugostiteljskih lokala na potezu Cvjetni trg – centar Cvjetni – Varšavska i tako stvoriti nova gradska špica. Zanimljivo je istaknuti da će barovi u Cvjetnom biti otvoreni do dva sata ujutro.