PISMO BOŽINOVIĆU

U novom tekstu Boris Dežulović objavio najgore prijetnje i uvrede koje je primio nakon kolumne o Vukovaru

07.11.2021 u 20:37

Bionic
Reading

Nakon kolumne o Vukovaru, zbog koje je doživio napade i zastrašivanja, novinar Boris Dežulović objavio je danas novi tekst u kojemu nabraja sve uvrede i prijetnje koje je primio zbog svog pisanja

Dežulović je napisao kolumnu pod naslovom 'Je** vas Vukovar', koja je izazvala žestoke reakcije i oštre osude dijela političara, političkih stranaka, udruga, institucija i medija.

Kasnije je poručio da se ne misli ispričati te je objasnio da je pisao o jeftinoj konjokradičkoj trgovini groznom žrtvom Vukovara.

'Ja tu žrtvu znam bolje od mnogih koji danas skaču na stražnje noge, jer sam bio tamo. Ne moraju oni meni govoriti što je Vukovar i kakav je Vukovar bio. Ja to znam, ja sam to vidio”, rekao je Dežulović.

Istaknuo je da u tekstu psovku izgovara u ime tog grada, a da si to uzima za pravo, jer je bio tamo kad je umirao taj grad i zato što zna što je Vukovar bio i što je dana.

U nedjelju je za portal N1 televizije napisao novi tekst, i to kao "otvoreno pismo o namjerama ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću", u kojemu samo citira neke od upućenih prijetnji i uvreda na njegov račun koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Dežulović je naveo prijetnje poput:

"Kurvin sine poturčeni šljamu centriram ti vilicu od rubnjak. TRAŽIMO TE"

"Metak u čelo, štrik za vrat"

"Da je to normalna država noć bi ga pojela"

"Pitanje samo koji kalibar"

"Fali njemu metak u čelu i to od 12,7"

Cijelu kolumnu Borisa Dežulovića možete pronaći na linku.