MJEŠOVITA ROBA

U Karlovcu u istom izlogu krunice i umjetni penisi

04.12.2008 u 15:13

Bionic
Reading

Nekoliko crnih i ružičastih silikonskih penisa, izloženih u izlogu trgovine mješovitom robom na Zrinskom trgu u samom središtu grada, izaziva znatiželjne poglede stotina Karlovčana koji tuda svakodnevno prolaze

Nakon prvotnog čuđenja, većina ih vrlo brzo prasne u smijeh, a oni odvažniji čak se odlučuju i na ulazak u trgovinu kako bi se detaljnije informirali o neobičnom proizvodu, piše Slobodna Dalmacija.

Prema tvrdnjama vlasnice trgovine <b>Mirke Margete</b>, dosad nije bilo negativnih komentara, bez obzira na to što se tik do penisa uz kristalne čaše, prehrambene proizvode i suvenire nalaze i - krunice.

Gumene penise Margeta je nabavila od <b>Igora Šipušića</b>, vlasnika tvrtke Iplast iz Velike Gorice, prvog hrvatskog proizvođača seksualnih igračaka, nakon što je o tome pročitala članak u novinama.

Cijena izloženih silikonskih penisa se kreće oko 290 kuna, a dužina im je od 16,5 do 18 centimetara. Iako su izloženi gotovo tjedan dana, gospođa Margeta kaže da dosad nijedan primjerak još nije pronašao kupca.

Smatra da početkom mjeseca većina građana još nije dobila plaću, pa pravu navalu tek očekuje.