RAZOČARAN U STRANKU

Tuđmanov sin bio na Škorinom skupu, na pitanje hoće li ga izbaciti iz HDZ-a kaže: Sve je moguće...

08.12.2019 u 21:24

Bionic
Reading

Uz brojna poznata lica s desne strane političkog spektra, na predizbornom skupu Miroslava Škore u zagrebačkoj dvorani Lisinski danas je viđen i mlađi sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te jedan od osnivača HDZ-a, Stjepan Tuđman

Upitan za motive dolaska na Škorin skup, Tuđman za Jutarnji kaže kako je došao dati potporu Miroslavu Škori jer smatra da je on najkvalitetniji kandidat. 'Ima najjasniji program te konkretno govori o onome što želi i što treba mijenjati. Posebno mi se sviđa što neka ključna pitanja želi staviti na referendum kako bi o njima narod odlučio', kaže Tuđman.

'Moj otac je živio s narodom. A mi smo sada u situaciji da država nije po volji i želji naroda. Da je po volji naroda, sigurno se ljudi ne bi masovno iseljavali i svoje mjesto pod suncem tražili negdje drugdje, nego bi se u Hrvatsku vraćali i oni koji su ranije iselili. Kad se Škoro pojavio, rekao je da državu hoće vratiti narodu i ja sam u tome svemu vidio jednu poveznicu zbog koje sam mu odlučio dati potporu', nastavlja Stjepan Tuđman.

Na pitanje očekuje li kakve reakcije iz vrha HDZ-a, pa čak i da možda pokrenu pitanje njegova isključenja, zbog toga što kao član stranke daje potporu Škori, a ne njihovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović, odgovorio je kako je sve moguće, ali živimo u demokratskoj zemlji i svatko ima pravo na svoje mišljenje.

  • +14
Zagreb: Sad il' nikada, predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL