CRNA OVCA

Tuđman iz zatvora: Naslijedit ću 10 milijuna eura

15.07.2013 u 10:03

Bionic
Reading

Unuk brata pokojnog predsjednika Hrvatske Franje Tuđmana, Igor Tuđman (32), iz zatvora u Sremskoj Mitrovici poručuje da će od svog djeda, iako Franji nije izravni potomak, i drugih srodnika naslijediti bogatstvo procijenjeno na 10 milijuna eura, javljaju srpski mediji

Tuđman, koji je srpskoj javnosti postao poznat najprije po pokušaju da pjeva narodnjake, potom po pornofilmu koji je snimio sa suprugom Natašom Antolović Tuđman (28) i pokušao prodati beogradskim medijima, a onda i po pljački koju su zajedno izveli, i zbog koje trenutno izdržavaju zatvorske kazne, kaže za dnevni list Alo da ga nasljedstvo čeka kada napuni 35 godina.

'U pitanju su nekretnine u Washingtonu, jahta David u Puerto Mayi, vila u Zagrebu, poslovni prostori u Kaptol centru, privatna klinika, dva stana u centru Zagreba i poslovni objekt u Zürichu, prazan skoro 14 godina. U pitanju je naslijeđe mog djeda, oca i pokojne majke, koje je prije 14 godina procijenjeno na 10 milijuna eura', tvrdi Tuđman, ističući da je uvjet da bi dobio nasljedstvo to da bude oženjen i ozbiljan obiteljski čovjek:

'Kada je moj otac čuo da sam uhićen u Beogradu, šokirao se i napisao je pismo u kojem se čudi kako mi se sve ovo dogodilo kada imam prijatelje koji su mi dužni pozamašne svote novca. Moj otac, inače, posluje sa šeicima iz Dubaija koji su dolazili na pregovore s Vladom Srbije, ali njihova imena sada ne bih spominjao. I moje ime su vezivali za njih zato što moja supruga Nataša voli te svjetlucave kamenčiće', kazao je on.

Iako je Nataša Antolović Tuđman, kojoj je do kraja zatvorske kazne ostalo još tri tjedna, ljuta na Igora zbog svega što se dogodilo, on kaže da je i dalje bezgranično voli. Do kraja kazne ostalo mu je oko dvije godine.