IZ JAVNOG U PRIVATNI SEKTOR

Trnokop-Tanta iz HGK prešla u PwC Hrvatska

28.04.2014 u 15:09

Bionic
Reading

Tvrtki PricewaterhouseCoopers Savjetovanje (PwC) Hrvatska priključila se Vesna Trnokop-Tanta, kao voditeljica usluga za javni sektor, odnosno pružanja usluga savjetovanja na projektima javnog sektora, izvjestili su iz te tvrtke

Trnokop-Tanta u PwC dolazi s mjesta potpredsjednice za gospodarstvo, međunarodne i EU poslove u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK), a na toj je funkciji bila od 1. srpnja 2005.

Njen cilj u PwC Hrvatska je da javnom sektoru pomogne pri osmišljavanju projekata, te istovremeno, pristupom u globalnu mrežu PwC-a, primijeni iskustva i dobru praksu zemalja EU koje su u tome bile najuspješnije, navode iz PwC-a.

'Ovaj posao je za mene novi izazov jer predstavlja sukus svim mojih dosadašnjih iskustava. Pruža mi se jedinstvena prilika da koristeći pozitivna iskustva PwC-a u projektima javnog sektora stvorim platformu za daljnji razvoj u tom segmentu', izjavila je Trnokop-Tanta.

Trnokop-Tanta svoje je dugogodišnje iskustvo stjecala u gospodarskom sektoru, na projektima iz oblasti nafte i plina, financiranim sredstvima međunarodnih financijskih institucija, pripremala je projekate iz oblasti nafte i plina (LNG), istraživanje Jadrana.

Bila je predsjednica uprave Janafa, te potpredsjednica za gospodarstvo, međunarodne i EU poslove u Hrvatskoj gospodarskoj komori i članica pregovaračke radne skupine za javnu nabavu tijekom procesa pristupanja Hrvatske u EU.