divljanje mercedesom

Svi ozlijeđeni na parkiralištu u Buzinu su stabilno

18.06.2023 u 07:18

Bionic
Reading

Liječnici koji su se borili za život jednog od teško ozlijeđenih na parkiralištu u Buzinu poručili su da su sada svi stabilno, javio je HTV u subotu navečer

Tri osobe su teško, a dvije lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći dogodila na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu u petak kasno navečer kad je 23-godišnji vozač izgubio kontrolu nad mercedesom i udario u drugi automobil i pješake na tzv. car meetu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno troje pješaka, a lakše dvije osobe iz drugog vozila. Teško ozlijeđenim pješacima liječnička je pomoć pružena u zagrebačkim bolnicama.

Teško ozlijeđenom 35-godišnjaku liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinji u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjaku u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio mercedes.

Muškarac koji je upravljao mercedesom pod nadzorom je policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Neslužbena okupljanja skupocjenih, brzih automobila na istom mjestu održavaju se već dulje i privlače stotine ljudi, prije svega mladih.

  • +33
Užas u Buzinu: Automobilom naletio na skupinu ljudi na parkiralištu trgovačkog centra Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL